De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen
De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen

De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen

Het onmisbare lijstjesboek

Een hilarisch boek vol lijstjes en verhalen. Voor iedereen die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met vergadertijgers en statusgevoelige ceo’s.

Auteur

Japke-d. Bouma

Spreker

Japke-d. Bouma

Speelduur

4 uur 28 min

€ 12,99

Beschrijving

We gaan weer naar kantoor! Of je nu staat te popelen om eindelijk weer te gaan, of liever thuis blijft werken, dit is het moment voor een boek vol wijze lessen: Het onmisbare lijstjesboek van Japke-d. Bouma. De 8 dingen die je beter niet kunt zeggen tijdens een functioneringsgesprek, de top 10 van het ergste zoomjargon, 9 tips om duidelijker te schrijven op je werk, de 5 beste tips voor als je een hoger salaris wilt, de 17 beste smoezen voor op het werk, presenteren, profileren, afscheidsborrels – alles staat erin. Voor iedereen die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met ‘product owners’, vergadertijgers en statusgevoelige CEO’s: De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen is een onmisbaar boek vol lijstjes en verhalen met op elke pagina een handzaam carrièreadvies.

Details

Imprint

Alfabet uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

29 oktober 2021

ISBN

9789021341040

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 28 min

Bestandsgrootte

244 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Japke-d. Bouma schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk, carrière en kantoortaal. Eerder verschenen Gids voor de kantoorjungle, Uitrollen is het nieuwe doorpakken, Ga lekker zélf in je kracht staan, Mag ik even iets tegen je aanhouden?, Werken doe je maar thuis en Hoe vind je zélf dat het gaat?

Meer auteur Japke-d. Bouma Bekijk alles

Hoe vind je zelf dat het gaat?
€ 11,99

Meer spreker Japke-d. Bouma Bekijk alles

Hoe vind je zelf dat het gaat?
€ 11,99