Hoe vind je zelf dat het gaat?
Hoe vind je zelf dat het gaat?

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Een onmisbaar boek voor iedere kantoortuin

Auteur

Japke-D. Bouma

Spreker

Japke-D. Bouma

Speelduur

6 uur 9 min

€ 11,99

Beschrijving

Hoe overleef je de groepsapp van je werk? Wat is ‘governance’? Waarom zeggen sommige managers ‘dagdagelijks’? Hoe begin je een zakelijke mail? Hoe schrijf je een goede vacature? Moet je nou écht agile werken? Wat trek je aan voor een zakelijke zoomvergadering?
Dat is allemaal nog best lastig. Is het niet door het coronavirus dan wel door break-outsessies, innovaties die handen en voeten moeten krijgen of een hands-on-mentaliteit die nu hands-off moet worden.
Gelukkig is er Japke- d. Bouma. Juist in deze ontwrichtende tijd is zij ons lichtend baken op het werk én op de thuiswerkplek. Vakkundig leidt ze ons langs brown paper sessies, deep dives en daily scrums. Ze spreekt met trainers, coaches en succesgoeroes over kantoorhypes en managementjargon en laat ons zien hoe het beter kan. Voor iedereen die zo een call in moet of moet groeien als professional: Hoe vind je zélf dat het gaat? is een onmisbaar en hilarisch boek voor iedereen die zich staande probeert te houden op het werk. In het onderwijs, in de ‘recruitment’, in de rechtspraak, in de zorg, in de media of waar dan ook.

Details

Imprint

Thomas Rap

Uitgever

Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Publicatiedatum

21 januari 2021

ISBN

9789400407879

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 9 min

Bestandsgrootte

338 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Japke-D. Bouma Bekijk alles

De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen
€ 12,99

Meer spreker Japke-D. Bouma Bekijk alles

De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen
€ 12,99