Luistervoorbeeld

Grime

Auteur Wytske Versteeg
Spreker Ad Knippels
Speelduur 9u 39m 42s
€ 14,99

Beschrijving

Als eerstejaarsstudent aan het elitaire Shelterwood wordt Nino verliefd op Suyin, een grillig en kwetsbaar meisje. Zij is echter in de ban van de charismatische Michael Wallerstadt, Nino’s jeugdvriend en grote voorbeeld. In een drukkend hete zomer werkt het drietal samen aan een film, Grime, die hun levens voor altijd zal veranderen.

Nu, jaren later, probeert Nino erachter te komen wat er precies is gebeurd tijdens hun laatste maanden samen. Maar in een zoektocht waarin niets is wat het lijkt te zijn, verliest hij zijn eigen leven steeds verder uit het oog.

Grime is een verhaal over wat niet kan worden vergeten, over obsessie die tot over de rand van de waanzin drijft en over de onbetrouwbaarheid van onze waarneming.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 12 februari 2018
ISBN 9789021409283
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 39m 42s
Bestandsgrootte 531 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een van de beste auteurs van haar generatie. Misschien wel gewoon de beste’' - Arjen Fortuin, NRC Handelsblad


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Wytske Versteeg

Wytske Versteeg (1983) debuteerde in 2012 met De wezenlozen, dat de Vrouw DebuutPrijs won en op de longlist van de AKO Literatuurprijs stond. Haar tweede roman, Boy, won de BNG Bank Literatuurprijs en stond op de longlist van de Libris Literatuur Prijs; vertaalrechten werden verkocht aan vijf landen. Haar veelgeprezen derde roman, Quarantaine, betekende haar doorbraak naar een breder publiek.

Toon aanbod