Grime
Grime

Grime

‘Grime' is een verhaal over wat niet kan worden vergeten, over obsessie die tot over de rand van de waanzin drijft en over de onbetrouwbaarheid van onze waarneming.

Auteur

Wytske Versteeg

Spreker

Ad Knippels

Speelduur

9 uur 39 min

€ 14,99

Beschrijving

Als eerstejaarsstudent aan het elitaire Shelterwood wordt Nino verliefd op Suyin, een grillig en kwetsbaar meisje. Zij is echter in de ban van de charismatische Michael Wallerstadt, Nino’s jeugdvriend en grote voorbeeld. In een drukkend hete zomer werkt het drietal samen aan een film, Grime, die hun levens voor altijd zal veranderen.

Nu, jaren later, probeert Nino erachter te komen wat er precies is gebeurd tijdens hun laatste maanden samen. Maar in een zoektocht waarin niets is wat het lijkt te zijn, verliest hij zijn eigen leven steeds verder uit het oog.

Grime is een verhaal over wat niet kan worden vergeten, over obsessie die tot over de rand van de waanzin drijft en over de onbetrouwbaarheid van onze waarneming.

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

12 februari 2018

ISBN

9789021409283

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 39 min

Bestandsgrootte

531 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Wytske Versteeg (1983) debuteerde in 2012 met De wezenlozen, dat de Vrouw DebuutPrijs won en op de longlist van de AKO Literatuurprijs stond. Haar tweede roman, Boy, won de BNG Bank Literatuurprijs en stond op de longlist van de Libris Literatuur Prijs; vertaalrechten werden verkocht aan vijf landen. Haar veelgeprezen derde roman, Quarantaine, betekende haar doorbraak naar een breder publiek.

Meer auteur Wytske Versteeg Bekijk alles

Huid

Huid

Ivo Victoria, Eva Meijer

€ 5,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Stier
€ 9,99

De Kliniek

Helen Fields

€ 14,99