Luistervoorbeeld

Dagen zonder eind

Auteur Sebastian Barry
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 8u 46m 50s
€ 12,99

Beschrijving

In deze roman laat auteur Sebastian Barry je één familie, zijn eigen, op de voet volgen. Door de verhalen van meerdere generaties te vertellen brengt hij de geschiedenis van de Ieren in kaart.

De zeventienjarige Thomas McNulty en zijn wapenbroeder John Cole nemen dienst in het Amerikaanse leger om aan de honger te ontsnappen. Eerst dient de strijd tegen de indianen zich aan en vervolgens de Burgeroorlog. De jongens worden geconfronteerd met de verschrikkingen van de oorlog en hun medeplichtigheid laat diepe sporen na. Desondanks beleven ze, zo voelen ze dat zelf althans, sprankelende dagen zonder eind.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 15 februari 2018
ISBN 9789021409337
Taal Nederlands
Speelduur 8u 46m 50s
Bestandsgrootte 482 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sebastian Barry
Sebastian Barry

Sebastian Barry (1955), geboren in Dublin, is veelvuldig bekroond. In het beloofde land stond op de longlist van de Man Booker Prize, Een lange, lange weg en De geheime schrift op de shortlist. Een lange, lange weg is verkozen tot ‘Boek van het Jaar’ in negentien kranten. Voor De geheime schrift ontving Barry de Costa Book of the Year Award en vier andere literaire prijzen; bovendien werden alleen al van deze roman in Groot-Brittannië ruim een half miljoen exemplaren verkocht. Barry’s boeken verschijnen in meer dan dertig landen.

‘Van nature schrijft Barry met een uitzonderlijk oog voor schoonheid.’ De Morgen

Toon aanbod