Luistervoorbeeld

Vergeef me

SerieFC Livius deel 3
Auteur Stefanie van Mol
Spreker Nova de Wit, Joel de Tombe
Speelduur 5u 4m 13s
€ 9,99

Beschrijving

Als Yara Smet op een benefietavond FC Livius-keeper Louis de Jong tegenkomt, valt ze meteen voor zijn charme. De twee beleven een nacht vol passie en zijn daarna wekenlang onafscheidelijk. Tot Yara een vervelende ontdekking doet en per direct het contact met hem verbreekt.

Een paar maanden later is Louis Yara nog niet vergeten en broedt hij op een plan om haar terug te winnen. Als zijn teamgenoot en goede vriend Mauro zijn afspraak op een lokale school niet kan nakomen door een noodgeval, vraagt hun coach of Louis in zijn plaats wil gaan om te spreken over hoe het is om voetballer te zijn. Louis helpt hem graag uit de nood, maar als hij het klaslokaal binnenstapt staat hij ineens oog in oog met Yara...

Nu het lot hen opnieuw heeft samengebracht laait de passie al snel weer op. Kunnen ze hun obstakels overwinnen, of is de kloof tussen hen te groot?

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 21 januari 2021
ISBN 9789021424637
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 4m 13s
Bestandsgrootte 418 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Stefanie van Mol is een Belgische schrijfster, bekend van de Full Moon serie. Sinds 2018 heeft zij tevens haar eigen uitgeverij, SVM Publishing. Zij schrijft new adultboeken die zich afspelen op eigen bodem en is een hopeloze romanticus.

Toon aanbod