Luistervoorbeeld

Boven water

SerieKonráð deel 2
Auteur Arnaldur Indridason
Spreker Mathijs Deen
VertalerAdriaan Faber
Speelduur 9u 6m 31s
€ 12,99

Beschrijving

De gepensioneerde politieman Konrađ wordt gebeld door een ouder echtpaar dat zich zorgen maakt om hun kleindochter. Ze weten dat ze drugs gebruikt en betrokken is geweest bij een smokkelactie, en nu is ze verdwenen. Tegelijkertijd ontvangt Konrađ nieuwe informatie over de onopgeloste moord op zijn vader. Terwijl hij zich in beide zaken verdiept komt hij nog een derde mysterie op het spoor: lang geleden werd het lichaam van een twaalfjarig meisje gevonden in het water van de Tjörn. Het voorval werd afgedaan als een ongeluk maar er lijken wat dingen niet te kloppen.

Hoe meer er boven water komt over de verschillende zaken, hoe duidelijker het wordt dat sommige daden gevolgen hebben die tot ver in de tijd te merken zijn.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 5 november 2020
ISBN 9789021424941
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 6m 31s
Bestandsgrootte 500 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason (Reykjavík, 1961) is historicus en schrijver. Hij is winnaar van de Martin Beck Award (voor de beste thriller in Noord-Europa) en de CWA Gold Dagger Award (de grootste prijs voor het spannende boek). Van Indridasons boeken zijn wereldwijd elf miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn het bestsellers. In de jaarlijkse thrillergids van Vrij Nederland kregen twee van zijn boeken het maximale aantal van vijf sterren toebedeeld.

Toon aanbod