Luistervoorbeeld

Verhalen uit de Moominvallei

Naar de klassieke verhalen van Tove Jansson
Auteur Tove Jansson
Spreker Flip van Duijn
Speelduur 57m 16s
€ 9,99

Beschrijving

Verhalen uit de Moominvallei is een verzameling van drie klassieke Moominverhalen, gebaseerd op het originele werk van Tove Jansson.

Ga mee op avontuur met Moomintrol en zijn bijzondere familie en vrienden in een schilderachtige vallei. Moominpapa wordt weggespoeld in een overstroming tijdens een zware storm. De Moomins maken kennis met de Hattifatteners op een verlaten eiland en een toverhoed verandert hun huis in een jungle!
Moominliefhebbers van alle leeftijden zullen genieten van de prachtige illustraties die perfect passen bij de levendige en geestige schrijfstijl van 's werelds bekendste Finse auteur

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 7 november 2020
ISBN 9789021424989
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 57m 16s
Bestandsgrootte 52 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tove Jansson

Tove Marika Jansson (1914–2001) is een Zweedstalige Finse auteur en illustrator van onder andere kinderboeken en stripverhalen en kunstschilder. Ze is vooral bekend geworden van de Moeminboeken -kinderboeken en stripverhalen over Moem. Ze schreef daarnaast ook literatuur voor volwassenen.

Voor haar gehele oeuvre ontving ze de Hans Christian Andersenprijs. Een groot deel van haar werken is vanaf de jaren '70 door Cora Polet (pseudoniem van: C.W. Appel) naar het Nederlands vertaald.

Toon aanbod