Luistervoorbeeld

Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins

Auteur Antoine de Saint-Exupéry, Tiny Fisscher
Spreker Bas Westerweel
Speelduur 1u 45m 22s
€ 9,99

Beschrijving

'Als jij een vriend wilt, maak mij dan tam.' 'Hoe doe ik dat?' vroeg de kleine prins. 'Vooral door veel geduld te hebben,' antwoordde de vos. De kleine prins woont op een piepkleine planeet. Daar zorgt hij voor drie vulkanen en een eigenwijze bloem.

Op een dag gaat het prinsje op reis. Hij komt langs zeven planeten, waar hij de wonderlijkste mensen tegenkomt. Zo ontmoet hij een koning die niemand heeft om de baas over te spelen, en een zakenman die alle sterren van het heelal wil sparen.

De laatste planeet waar de kleine prins terechtkomt is de aarde, waar hij vrienden wordt met een vos. Dan ontmoet hij een piloot die midden in een woestijn met zijn vliegtuig is gestrand. Acht dagen lang zijn de kleine prins en de piloot samen. Het prinsje vertelt over zijn leven en over zijn wonderbaarlijke reis. Maar op de achtste dag is het water op en moeten ze op zoek naar een bron...

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 22 januari 2021
ISBN 9789021425504
Taal Nederlands
Speelduur 1u 45m 22s
Bestandsgrootte 96 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Antoine de Saint-Exupéry

Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944) was schrijver en piloot. Hij schreef De kleine prins in 1943. Een jaar later werd hij, in dienst van de geallieerden, tijdens een verkenningsvlucht boven bezet gebied neergeschoten. Hij werd 44 jaar.

Toon aanbod