De Saamhorigheidsgroep
De Saamhorigheidsgroep

De Saamhorigheidsgroep

In De Saamhorigheidsgroep schrijft Merijn de Boer afwisselend satirisch en meeslepend over een groepje mensen dat de wereld wil verbeteren en over één man die het allemaal niets kan schelen maar voor het eerst in zijn leven verliefd wordt.

Auteur

Merijn de Boer

Spreker

Matthijs Wind

Speelduur

9 uur 58 min

€ 14,99

Beschrijving

Wat als je aan het einde van je leven beseft dat je slechts één jaar echt gelukkig bent geweest? Topdiplomaat Bernhard Wekman kijkt tijdens een nacht in New York terug op de jaren tachtig, toen hij kennismaakte met een groepje Haarlemse idealisten. Ze noemden zichzelf de Saamhorigheidsgroep, waren lid van de PPR of de PSP en doneerden 10 procent van hun inkomen aan projecten in de derde wereld. Ze volksdansten, knutselden en genoten van de natuur. Op geen enkele manier paste hij ertussen. Toch deed Bernhard alsof de idealen van de Saamhorig-heidsgroep ook de zijne waren.
In De Saamhorigheidsgroep schrijft Merijn de Boer afwisselend satirisch en meeslepend over een groepje mensen dat de wereld wil verbeteren en over één man die het allemaal niets kan schelen maar voor het eerst in zijn leven verliefd wordt, in een roman die zich afspeelt in New York, Haarlem en Jeruzalem.

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

8 december 2020

ISBN

9789021426006

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 58 min

Bestandsgrootte

547 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Matthijs Wind Bekijk alles

Onder vuur

Onder vuur

Jim de Koning

€ 12,95
Bèta

Bèta

Tomas Ross

€ 11,99
De zoon uit Spanje

De zoon uit Spanje

Tessa de Loo

€ 9,99
De dochter

De dochter

Jessica Durlacher

€ 11,99