Luistervoorbeeld

Waarom is het dat de liefde zo is

Relatievragen én antwoorden
Auteur Jan Drost
Voorlezer Hylke van Sprundel
Speelduur 1u 41m 40s
€ 8,99

Beschrijving

In Waarom is het dat de liefde zo is behandelt schrijver en filosoof Jan Drost uiteenlopende vragen die betrekking hebben op de liefde. Wanneer weet je of het echte liefde is? Kun je bevriend blijven met je ex? Hoelang duurt liefdesverdriet? Moet je eerst zelf gelukkig zijn voordat je dat met een ander kunt zijn?
Drost legt de ideeën bloot die schuilgaan achter deze vragen en die van grote invloed zijn op hoe we liefhebben of juist niet (meer) liefhebben. Deze unieke bundeling relatievragen én antwoorden biedt een herkenbaar, ontroerend, confronterend en leerzaam beeld van de vele gezichten van de liefde die we allemaal met vallen en opstaan proberen te leven.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 13 februari 2021
ISBN 9789021427096
Taal Nederlands
Speelduur 1u 41m 40s
Bestandsgrootte 93 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jan Drost
Jan Drost

Jan Drost (1975) is schrijver, filosoof en muzikant. Hij heeft zich gespecialiseerd in cultuurfilosofie, met name de filosofie van de liefde. Hij treedt op met het muzikale theatercollege Plato Was Een Spice Girl en is verbonden aan The School of Life. Hij schrijft voor verschillende media, waaronder NRC Handelsblad, Trouw, de Volkskrant en Filosofie Magazine. Eerder verscheen van hem Het romantisch misverstand (2011) en Denken helpt (2015).

Toon aanbod