Luistervoorbeeld

De ochtendgave

Auteur A.F.Th. van der Heijden
Spreker Ronald Top
Speelduur 6u 48m 44s
€ 11,99

Beschrijving

Nijmegen, 10 juli 1672. Als in de vroege morgen na de eerste huwelijksnacht van Caspar en Sara de troepen van Lodewijk XIV de stad innemen, verdwijnt de jonge bruid spoorloos. De vraag is: heeft zij haar 'ochtendgave' bij Caspar achtergelaten of juist meegenomen naar een onbekende bestemming?
Caspar begint een radeloze zoektocht. Zes jaar later, op de dag dat de Vrede van Nijmegen getekend wordt, vindt hij zijn bruid terug in de tijdelijke Franse ambassade als maîtresse van markies Caloyanni. Wat was al die tijd haar werkelijke rol? Nu de vrede een feit is, wil Sara zo gauw mogelijk terug naar haar oude leven - maar of de bedrogen Caloyanni dit over zijn kant zal laten gaan?

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 29 januari 2021
ISBN 9789021428161
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 48m 44s
Bestandsgrootte 374 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo A.F.Th. van der Heijden

A.F.Th. van der Heijden (1951) debuteerde in 1978 met de verhalenbundel Een gondel in de Herengracht. Hij werkt aan twee romancycli: De tandeloze tijd en Homo duplex. In 2011 verscheen Tonio. Een requiemroman, waarvoor hij de Libris Literatuur Prijs en de NS Publieksprijs ontving. In 2013 werd hem de P.C. Hooftprijs voor proza toegekend.

Toon aanbod