Luistervoorbeeld

Slapeloos

Duizend doorwaakte nachten, één oplossing
Auteur Anders Bortne
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 6u 13m 42s
€ 12,99

Beschrijving

'Feiten over slaap en slapeloosheid worden soepel verweven in dit persoonlijke verhaal, waardoor het boek leest als een roman.' Aftenposten


Al zestien jaar lijdt Anders Bortne aan slapeloosheid. Hij heeft op allerlei manieren geprobeerd hier vanaf te komen, zonder resultaat. Nu hij twee jonge kinderen heeft en dat moet zien te combineren met zijn carrière als muzikant, houdt hij het echter niet langer vol. Hij grijpt elk middel aan - van slaapmedicijnen en yoga tot het gebruik van kruiden, acupunctuur en hypnose.
Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij vreselijke, onthullende maar ook hilarische verklaringen voor slapeloosheid. Hij begint zich ook te verdiepen in het fenomeen slaap in het algemeen. Wat weten we over de belangrijkste uren van de dag? Wat is de geschiedenis van slaap? En waarom moeten we echt slapen?

Slapeloos is een ontspannend, informatief en herkenbaar boek voor iedereen die 's nachts wakker ligt en zich afvraagt waarom. Maar ook voor hun partners die naast hen liggen te slapen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 10 februari 2021
ISBN 9789021428413
Taal Nederlands
Speelduur 6u 13m 42s
Bestandsgrootte 513 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Anders Bortne