Luistervoorbeeld

Geluk bij een ongeluk

Auteur Vi Keeland
Spreker Verona Stam, Olaf Haagen
Speelduur 9u 34m 25s
€ 12,99

Beschrijving

Steamy nieuwe roman van bestsellerauteur Vi Keeland

Rachel Martin is met haar vriendinnen op stap. Terwijl ze in de rij staat voor het toilet komt de knappe man voorbijlopen die recent het hart van haar beste vriendin heeft gebroken. Rachel werpt hem haar vuilste blik toe en steekt een woedend verhaal af over wat een schaamteloze rotzak hij is. Hij lijkt het allemaal alleen maar amusant te vinden, wat Rachel nog veel bozer maakt.
Als ze haar vriendinnen heeft teruggevonden, komt ze erachter dat ze zich vergiste en net een wildvreemde voor rotte vis heeft uitgemaakt. Ze schaamt zich kapot en gaat snel naar huis.
De volgende ochtend begint Rachel vol goede moed aan haar eerste dag als onderwijsassistent. Tot ze haar nieuwe baas ziet. Het is de knappe man van de vorige avond. Dit kon nog weleens interessant worden...

De boeken van Vi Keeland zijn wereldwijde bestsellers. Ook schrijft ze samen met Penelope Ward verslavende romantische verhalen zoals Onweerstaanbaar en vele andere.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 7 oktober 2021
ISBN 9789021429502
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 34m 25s
Bestandsgrootte 788 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Vi Keeland

Vi Keeland is een Amerikaanse auteur. De boeken van Vi Keeland zijn in twintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in New York.

Toon aanbod