Luistervoorbeeld

Het jojo-effect

Anders eten, drinken en bewegen. Zo verander je gewoontes en hou je het wél vol
Auteur Daan Remarque
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 7u 46m 47s
€ 12,99

Beschrijving

Gedragsverandering als sleutel voor een blijvende, gezondere leefstijl

Wat maakt het zo moeilijk om ons gedrag blijvend te veranderen? Waarom vliegen de kilo's er na een dieet zo weer aan? Of je nu gezonder wilt gaan eten en bewegen, je alcoholconsumptie wilt verminderen of gewoon wat minder wilt snoepen, de macht der gewoonte blijkt keer op keer sterker dan je dacht.

Maar het doorbreken van gewoontes kan wél. Het gaat alleen op een heel andere manier dan je zou denken. Niet met de diëten waar blijkens de verkoopcijfers heel veel mensen nog steeds hun hoop op richten. Wel door hinderlijke patronen te doorbreken. Het jojo-effect is een optimistisch boek vol voorbeelden en praktische tips die je juist daar bij helpen. Gebaseerd op psychologische inzichten en praktische ervaring, en heel makkelijk gemaakt.

Met een helder stappenplan helpt gedragspsycholoog Daan Remarque je om nieuwe en effectieve gewoontes te ontwikkelen en grip te krijgen op je eet-, drink- en beweeggedrag. Je leert ook hoe je dit stappenplan voor je andere goede voornemens kunt gebruiken. Na het lezen van Remarques boek wil je nooit meer aan een dieet beginnen (maar kan je toch afvallen), beweeg je met meer plezier, wordt een gezondere leefstijl makkelijker en weet je als geen ander hoe jij je gewoontes blijvend kunt veranderen.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 24 september 2021
ISBN 9789021436371
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 46m 47s
Bestandsgrootte 641 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.