Luistervoorbeeld

De perfecte huisgenoot

Auteur Vi Keeland, Penelope Ward
Spreker Nzinga Sordam, Frans van Dijk
Speelduur 8u 38m 23s
€ 12,99

Beschrijving

Bestsellerauteurs Keeland en Ward zijn terug met een nieuwe roman vol humor, emotie en romantiek.

Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen dat ze ooit een fijne nieuwe huisgenoot gaat vinden, ontmoet ze de perfecte kandidaat: aardig, gezellig, kan goed koken... Het enige probleem? Het is geen dame, maar een erg knappe man, genaamd Declan. Een mannelijke huisgenoot was niet helemaal wat Molly in gedachten had, maar Declan lijkt de perfecte huisgenoot.
De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Goede vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken: ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan. Wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken?
Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te vermoeden dat hun gevoelens toch niet zo nep zijn als ze dachten...

Vi Keeland en Penelope Ward schreven samen al meerdere bestsellers, waaronder Onweerstaanbaar en Geluk bij een ongeluk.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 31 maart 2022
ISBN 9789021463759
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 38m 23s
Bestandsgrootte 711 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Vi Keeland

Vi Keeland is een Amerikaanse auteur. De boeken van Vi Keeland zijn in twintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in New York.

Toon aanbod