Luistervoorbeeld

Het wachten waard

SerieBergman-broers deel 2
Auteur Chloe Liese
Spreker Olaf Haagen, Priscilla Knetemann
Speelduur 11u 35m 31s
€ 12,99

Beschrijving

Een heerlijke slow burn vol humor en verlangen. Het tweede deel in de Bergman-broersserie, maar alle delen zijn los van elkaar te lezen!

Ren Bergman is een knappe en succesvolle ijshockeyspeler met een prachtige lach en een warme persoonlijkheid. Hij is al langere tijd gek op Frankie Zeferino, de socialmediamanager van zijn team, maar omdat ze collega's zijn mag hij haar niet mee uit vragen.
Frankie Zeferino is een expert in sarcasme en bijtende humor. Sinds haar diagnose houdt ze iedereen op afstand. Ze is bang dat mensen haar anders zullen behandelen als ze erachter komen.
De goedlachse Ren laat de muren die Frankie om zich heen heeft opgetrokken steeds meer verdwijnen. Zal ze haar leven en haar hart ooit echt voor hem durven openstellen?

REVIEWS
'Het is een bijzonder cadeautje om een boek te lezen met een vrouwelijke hoofdpersoon met autisme, geschreven door een mede-romanceauteur met autisme.Het wachten waard doet daar nog een extra schepje bovenop door ook nog eens een quirky en fijn boek te zijn.' Helen Hoang

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 20 juni 2022
ISBN 9789021463773
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 35m 31s
Bestandsgrootte 955 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.