Twisted love
Twisted love
Nog geen luistervoorbeeld

Twisted love

'Twisted love' is het eerste deel van de supersuccesvolle Twisted-serie. Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten.

Serie

Twisted deel 1

Auteur

Ana Huang

€ 11,99

Beschrijving

Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma en in zijn zoektocht naar wraak gaat niets hem te ver. Wanneer zijn beste vriend voor langere tijd naar het buitenland gaat en Alex vraagt om een oogje in het zeil te houden bij zijn zus, blijkt dat Alex tegen alle verwachtingen in misschien toch niet zo gevoelloos is als hij dacht.

Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het op de beste vriend van haar broer aankomt, die door veel mensen een monster wordt genoemd. Ava weet zeker dat er heel diep in Alex ergens een goede man verstopt zit.

Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex close worden. Maar wanneer ze toch verliefd worden, brengt dat hun levens in een stroomversnelling. Er komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.

'Twisted love' is het eerste deel van de supersuccesvolle Twisted-serie van Ana Huang. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Let op: de mannelijke hoofdpersoon is een superbezitterige en gevaarlijke antiheld. Ook bevat het boek expliciete 18+ content en enkele onderwerpen die kunnen triggeren. Geen vreemdgaan of extra partners, maar als je een traditionele, loveable hoofdrolspeler zoekt, kun je dit boek beter overslaan!

Details

Imprint

Love Books

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

25 mei 2023

ISBN

9789021485560

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën