Houtrot
Houtrot

Houtrot

Een filosofische roman over schuld, verraad en familieloyaliteit. In de strak gecomponeerde plot ontrolt het verhaal zich in drie dagen tot een puinhoop.

Auteur

Rinske Hillen

Spreker

Bart Oomen

Speelduur

7 uur 15 min

€ 11,99

Beschrijving

'Houtrot' is het bejubelde debuut van Rinske Hillen. Winnaar van de prestigieuze ANV Debutantenprijs, genomineerd voor de Bronzen Uil en ook in Duitsland succesvol ontvangen.

Natuurfilosoof Bram Wenksterman bewoont een pand aan de Amsterdamse Keizersgracht dat al generaties lang in zijn familie is. In de immense achtertuin liggen zijn voorouders begraven. De fundering moet dringend worden aangepakt en er zit niets anders op dan geld te vragen aan zijn rijke schoonvader. Dat ligt gevoelig, want Wenkstermans vrouw is pas opgenomen in een psychiatrische inrichting en de meningen zijn verdeeld: nam hij de juiste beslissing? Intussen organiseert zijn minnares een verrassingsfeest voor zijn vijfenvijftigste verjaardag. Als zijn dochter Amber voor die gelegenheid naar huis komt, ontdekt ze een voortwoekerend geheim. Het feest blijkt de aanzet tot een ongekend dramatische climax.

'Houtrot' is geïnspireerd op de waargebeurde geschiedenis van twee grachtenpanden. Het is een filosofische roman over schuld, verraad en familieloyaliteit. In de strak gecomponeerde plot ontrolt het verhaal zich in drie dagen tot een puinhoop.

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

11 augustus 2023

ISBN

9789021488592

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 15 min

Bestandsgrootte

597 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Rinske Hillen Bekijk alles

Mannenmaal

Rinske Hillen

€ 11,99

Meer spreker Bart Oomen Bekijk alles

Heer Bommel en de aamnaak

Heer Bommel en de aamnaak

Marten Toonder

€ 4,99
Heer Bommel en de uitvalsels
€ 4,99
Heer Bommel en de Grote Onthaler
€ 4,99
De horlogemaker van Dachau

De horlogemaker van Dachau

Carly Schabowski

€ 12,95