Liegen zul je
Liegen zul je

Liegen zul je

Dit is het verhaal dat ik van die twee nooit mocht vertellen

Een openhartig inzicht in de belevingswereld van een slachtoffer tijdens het overkomen van seksueel geweld en de verwerking ervan. Overdonderend én waargebeurd.

Auteur

Jeffrey Dral

Spreker

Justus van Dillen

Speelduur

9 uur 47 min

€ 13,99

Beschrijving

Overdonderend én waargebeurd

Midden in de bloei van zijn leven wil Jeffrey liefde vinden: échte liefde. Hij staat op het punt om uit de kast te komen, maar hoe doe je dat als je zestien bent? Wanneer hij in contact komt met William en Tom, een stel dat hij leert kennen via zijn grote passie kunstschaatsen, kan hij nog niet vermoeden wat een invloed ze zullen hebben op zijn leven. Jeffrey wordt overvallen door een seksueel overschrijdende aanraking en vecht uit schrik niet terug maar werkt juist mee. Hij laat zich een jaar lang meeslepen en is daardoor gedwongen een groot deel van zijn leven te verzwijgen voor zijn ouders, zijn zusje, zijn vrienden op school en die van de schaatsclub.

'Liegen zul je' is een liefdevol en tegelijkertijd verontrustend verhaal. Jeffrey Dral toont een openhartig inzicht in de belevingswereld van een slachtoffer tijdens het overkomen van seksueel geweld en de verwerking ervan. Zijn verslag is intiem, eerlijk en liefdevol maar bovenal troostrijk.

'Liegen zul je is zo'n boek waarvan je op de eerste bladzijde voelt: dit moest geschreven worden. En na het lezen van het hele boek weet je: dit boek moet naar iedereen die ik ken.' - Edward van de Vendel

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

13 september 2023

ISBN

9789021488752

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 47 min

Bestandsgrootte

537 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Justus van Dillen Bekijk alles

De Steppewolf

De Steppewolf

Hermann Hesse

€ 13,99
Het pad van de krijger

Het pad van de krijger

Arjan Wilschut

€ 12,99
Een wereld te winnen

Een wereld te winnen

Teun Toebes, Jonathan de Jong

€ 13,99
Stad 40

Stad 40

Natasha Pulley

€ 14,99