Luistervoorbeeld

Steeds leuker

Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven
Auteur Jelle Hermus
Spreker Jurjen van Loon
Speelduur 7u 11m 8s
€ 20,00

Beschrijving

Steeds Leuker is het beste spirituele boek van 2018

De voordelen zonder de nadelen

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds leuker om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je - door het zetten van de juiste kleine stappen - je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.

Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. Steeds leuker is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

Details

ImprintKosmos Uitgevers
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 19 september 2018
ISBN 9789021570907
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 11m 8s
Bestandsgrootte 395 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Op soChicken.nl draait het om een ‘simpel maar geweldig leven.' - Trouw


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jelle Hermus

Jelle Hermus (1986) is oprichter van het succesvolle online platform soChicken, waar hij jaarlijks miljoenen mensen helpt broeden op een leuker leven. Zijn passies zijn ingewikkelde dingen simpel maken, reizen en appeltaart eten.

Toon aanbod