Luistervoorbeeld

Leven met wind mee

Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd
Auteur Jelle Hermus
Spreker Jurjen van Loon
Speelduur 6u 38m 4s
€ 20,00

Beschrijving

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In Leven met wind mee laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert.

Na zijn succesvolle debuut Steeds leuker gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.

Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Details

ImprintKosmos Uitgevers
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 30 augustus 2019
ISBN 9789021574578
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 38m 4s
Bestandsgrootte 547 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jelle Hermus

Jelle Hermus (1986) is oprichter van het succesvolle online platform soChicken, waar hij jaarlijks miljoenen mensen helpt broeden op een leuker leven. Zijn passies zijn ingewikkelde dingen simpel maken, reizen en appeltaart eten.

Toon aanbod