De weg naar financiële vrijheid
De weg naar financiële vrijheid

De weg naar financiële vrijheid

Playing with FIRE (Financial Independence, Retire Early)

Leer met ‘De weg naar financiële vrijheid’ van auteur Scott Riekens hoe je voldoende passief inkomen genereert waardoor je op termijn niet meer hoeft te werken. Gebaseerd op de FIRE-beweging.

Auteur

Scott Rieckens

Spreker

Bas van Werven

Speelduur

5 uur 42 min

€ 15,00

Beschrijving

Met 'De weg naar financiële vrijheid'leer je alles over de almaar groeiende FIRE-beweging: Financial Independence, Retire Early. Aanhangers van deze filosofie proberen hun uitgaven te verkleinen en voldoende passief inkomen te genereren zodat ze niet langer te hoeven werken voor hun levensonderhoud en dus financieel onafhankelijk zijn.

Dit boek volgt de weg van een familie die besloot het roer drastisch om te gooien op zoek naar financiële onafhankelijkheid. Met een gelukkig huwelijk, succesvolle onderneming en een dure levensstijl leek Scott Rieckens alles te hebben. Maar op een dag realiseerde hij zich dat hij overwerkt en ongelukkig was, en besloot het roer drastisch om te gooien. Hij zegde zijn baan op, overtuigde zijn gezin hun huis te verlaten en de uitgaven te halveren. Volg Scott en zijn familie op hun reis naar financiële vrijheid, en het enige dat niet voor geld te koop is: een eenvoudiger en gelukkiger leven. Vol met inspirerende casestudy’s en adviezen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

4 juni 2021

ISBN

9789021579375

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 42 min

Bestandsgrootte

313 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Scott Rieckens is een voor een Emmy genomineerde filmmaker, ondernemer en auteur. Hij wijdt zijn carrière als verhalenverteller aan het verbinden van mensen aan ideeën. Scott maakte de documentaire Playing with FIRE en schreef het boek De weg naar financiële vrijheid.

Meer spreker Bas van Werven Bekijk alles

De stille vogel

De stille vogel

Peter Mohlin, Peter Nyström

€ 14,99
Adrenaline

Adrenaline

Zlatan Ibrahimovic

€ 12,99
Doe en denk als James Bond

Doe en denk als James Bond

Stéphane Garnier

€ 9,99
Groeien als Kool

Groeien als Kool

Jordy Kool

€ 13,99