Adrenaline
Adrenaline

Adrenaline

Wat ik niet vertelde in Ik, Zlatan

Adrenaline, van Zlatan Ibrahimovic en Luigi Garlando is de nieuwe sportautobiografie waarin alles staat wat hij niet vertelt in Ik, Zlatan en is onthullender dan ooit.

Auteur

Zlatan Ibrahimovic

Spreker

Bas van Werven

Vertaler

Pieter van der Drift

Speelduur

5 uur 11 min

€ 12,99

Beschrijving

Het boek dat Gijp, Kieft, Sneijder en Derksen doet verbleken! In zijn autobiografie Adrenaline vertelt voetballer Zlatan Ibrahimovic alles wat hij niet in Ik, Zlatan vertelde. Onvoorstelbaar maar waar: in oktober 2021 werd het eeuwige enfant terrible van de voetballerij, Zlatan Ibrahimovic, veertig jaar. Met Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy en opnieuw AC Milan op zijn cv lijdt het geen twijfel dat Zlatan zichzelf – ondanks zijn ‘ONLY GOD CAN JUDGE ME’-tattoo – een levende legende mag noemen. Overal waar Zlatan opduikt zorgt hij voor reuring en provoceert hij, iets waarvan hij in zijn megaseller Ik, Zlatan natuurlijk al op smakelijke wijze verslag deed. In zijn nieuwe boek Adrenaline overziet Zlatan zijn hele carrière en graaft hij dieper dan ooit om een nieuwe generatie te vertellen over de lessen die hij in zijn leven heeft geleerd. Zlatans doel met het boek? Een voorbeeld zijn voor jongeren: ‘Ik heb nooit de kans gehad om beroemdheden te ontmoeten die me advies, inspiratie en energie konden geven. Ik deed alles alleen. Het was ik, in mijn kleine wereld, tegen de anderen in hun grote wereld.’ Adrenaline van Zlatan Ibrahimovic en Luigi Garlando is onthullender dan ooit tevoren!Over Ik, Zlatan: ‘Onmogelijk mens, uitstekend boek.’ – Henk Spaan ‘Fascinerend beeld van een trotse voetballer die volstrekt autonoom denkt.’ – de Volkskrant ‘Intrigerend boek over een intrigerend mens.’ – Het Parool

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

1 juni 2022

ISBN

9789026359743

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 11 min

Bestandsgrootte

285 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Zlatan Ibrahimovic (1981), zoon van Bosnisch-Kroatische ouders, groeide op in een migrantenwijk in het Zweedse Malmö. Hij schopte het van straatjongen tot superster in de Champions League. Van zijn boek Ik, Zlatan werden alleen al in Nederland meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Voor Adrenaline werkt hij samen met Luigi Garlando, sterjournalist van La Gazzetta dello Sport.

Meer auteur Zlatan Ibrahimovic Bekijk alles

Ik, Zlatan

Ik, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz

€ 10,99

Meer spreker Bas van Werven Bekijk alles

De stille vogel

De stille vogel

Peter Mohlin, Peter Nyström

€ 14,99
Doe en denk als James Bond

Doe en denk als James Bond

Stéphane Garnier

€ 9,99
Groeien als Kool

Groeien als Kool

Jordy Kool

€ 13,99
De andere waarheid

De andere waarheid

Peter Mohlin, Peter Nyström

€ 14,99