Fulltime avonturier
Fulltime avonturier

Fulltime avonturier

Over alles achterlaten en de zoektocht naar ultieme vrijheid

Een vrij en avontuurlijk leven, dat wilde Tamar Valkenier. In ‘Fulltime avonturier’ lees je hoe ze vol overtuiging haar veilige bestaan achterliet en op weg ging.

Auteur

Tamar Valkenier

Spreker

Lieke Pijnappels

Speelduur

8 uur 42 min

€ 15,00

Beschrijving

Op haar achtentwintigste besloot sterrenchef en recherchepsycholoog Tamar Valkenier afstand te doen van al haar bezittingen en haar veilige leven. Ze koos voor het avontuur. Twee jaar lang fietste ze de wereld rond. Eerst in het 'veilige' Europa en daarna almaar verder. Ze reisde vier maanden door Mongolië met haar paard, kameel en hond en liep 600 kilometer door Jordanië.

Met Miriam Lancewood, bekend van Mijn leven in de wildernis, doorkruiste Tamar het hooggebergte van Nieuw-Zeeland, terwijl ze leefden als jagers-verzamelaars. Ze werden daar opgezocht door Floortje Dessing voor haar tv-programma Floortje naar het einde van de wereld. Tamar Valkenier blijft op zoek naar nieuwe avonturen. In 'Fulltime avonturier'doet ze verslag van haar vrije leven.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 mei 2021

ISBN

9789021582092

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 42 min

Bestandsgrootte

478 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tamar Valkenier (1986) was recherchepsycholoog bij de politie. Nu is ze fulltime nomade. Op haar 28ste besluit Tamar haar baan op te zeggen en afstand te doen van al haar bezittingen. Ze laat alles achter en kiest voor een leven vol onzekerheid. Ze houdt van dit onconventionele leven, vooral als er wildernis, avontuur, dieren en oude culturen aan te pas komen.

Meer spreker Lieke Pijnappels Bekijk alles

Op de spoedeisende hulp

Op de spoedeisende hulp

Heleen Lameijer

€ 15,99
De citroen op de taart

De citroen op de taart

Mirjam Mieserius

€ 4,99
Tropical Escapes

Tropical Escapes

Lieke Pijnappels

€ 12,99
Pijngrens

Pijngrens

Loes den Hollander

€ 13,99