Tropical Escapes
Tropical Escapes

Tropical Escapes

Droom weg bij de mooiste zonbestemmingen

In Tropical Escapes neemt Lieke Pijnappels je mee naar de heerlijkste tropische bestemmingen. Een boek om bij weg te dromen en plannen mee te maken. Vol verhalen, tips en schitterende foto’s.

Auteur

Lieke Pijnappels

Spreker

Lieke Pijnappels

Speelduur

2 uur 37 min

€ 12,99

Beschrijving

Staat je gemoed al maanden op standje onweer? Zie je eruit als Casper het Spookje? Dan is het de hoogste tijd om op te laden in een bestemming waar de zon je vaste reisgenoot is. Er is geen beter medicijn dan dobberen in een helderblauwe zee, blote voeten in het zand en een flinke dosis zonne-energie. In Tropical Escapes deelt Lieke Pijnappels van reisblog Little Wanderbook haar favoriete tropische bestemmingen met prachtige foto’s en leuke persoonlijke verhalen en adviezen. Wat dacht je van surfen in avontuurlijk Sri Lanka, zeilen in betoverend Belize, slapen onder de sterren in de oneindig mooie outback van Australië of op zoek gaan naar de mooiste waterval in de Dominicaanse Republiek?

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

3 december 2021

ISBN

9789021586557

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 37 min

Bestandsgrootte

144 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Over de auteur

Lieke Pijnappels studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en speelde vervolgens in diverse tv-series en musicals. Voor haar blog Little Wanderbook reist ze sinds 2015 de hele wereld over en deelt haar verhalen en foto’s met de vele nationale en internationale volgers.

Meer spreker Lieke Pijnappels Bekijk alles

Op de spoedeisende hulp

Op de spoedeisende hulp

Heleen Lameijer

€ 15,99
De citroen op de taart

De citroen op de taart

Mirjam Mieserius

€ 4,99
Fulltime avonturier

Fulltime avonturier

Tamar Valkenier

€ 15,00
Pijngrens

Pijngrens

Loes den Hollander

€ 13,99