Luistervoorbeeld

Van klacht naar kans

Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren
Auteur Juriaan Galavazi
Spreker Juriaan Galavazi
Speelduur 8u 33m 17s
€ 14,99

Beschrijving

In ‘Van klacht naar kans' geeft Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts, zijn nieuwe visie op klachten.

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Huisarts Juriaan Galavazi is gespecialiseerd in coaching en holistische geneeskunde. De reguliere geneeskunde is en blijft de basis van zijn praktijk, maar hij biedt de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Met zijn coachingsprogramma’s helpt hij mensen om zich zowel lichamelijk als geestelijk fit te voelen.

‘De reguliere geneeskunde is en blijft de basis, maar ik bied de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken.’ – Juriaan Galavazi

Details

ImprintKosmos Uitgevers
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 4 november 2021
ISBN 9789021590189
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 33m 17s
Bestandsgrootte 470 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.