Luistervoorbeeld

Mees Kees - In de gloria

SerieMees Kees
Auteur Mirjam Oldenhave
Voorlezer Mirjam Oldenhave
Speelduur 1u 6m 55s
€ 8,49

Beschrijving

Een leraar als Mees Kees wil iedereen wel! Van moppen tappen en galgje spelen leer je prima spellen, vindt hij. En een tekenfilm kijken telt natuurlijk ook als tekenles…

Als de leukste stagiair van de wereld jarig is, bedenkt de klas een geniaal plan om hem te verrassen. Intussen maakt Tobias zich zorgen, omdat zijn moeder vast niet naar school wil komen voor het tien-minuten-gesprek. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij niet voor alles een oplossing had.

Bijna een half miljoen exemplaren van dit Kinderboekenweekgeschenk gingen er in 2010 over de toonbank. Maar er staat alweer een nieuwe lichting Mees Kees-fans te trappelen om de verjaardag van onze populaire stagiair te vieren. Deze nieuwe en uitgebreide editie uit 2014 nu ook als luisterboek, voorgelezen door de auteur zelf.
Heerlijk voor in de auto of op vakantie.

Inhoud
1. Rustig afwachten
2. Snuffelen
3. Combi
4. Spreekbeurt
5. Laatste waarschuwing
6. Ramp in je nek
7. Hasjna
8. Tekenles
9. Kop in de strop
10. Handig rekenen
11. Cadeau
12. Het geniale plan
13. Giraj
14. Tadaa
15. Uitdelen
16. Tien minuten
17. Probleempje
18. Geheim

Details

UitgeverPloegsma
Publicatiedatum 13 juni 2014
ISBN 9789021673400
Taal Nederlands
Speelduur 1u 6m 55s
Bestandsgrootte 131 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mirjam Oldenhave
Mirjam Oldenhave

Mirjam Oldenhave (1960) gaf na haar schooltijd in Nijmegen tien jaar toneellessen op een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Daarnaast speelde ze zelf ook mee in een toneelgezelschap dat door het land trok. Niet lang daarna is ze naar Amsterdam verhuisd. In die tijd begon ze met het schrijven van kinderboeken.

Naast het schrijven speelt Mirjam ook in de Mees Kees show (www.moex.nl). Ook geeft ze les aan mensen die kinderboeken willen schrijven. Samen met haar man is ze pleegouder voor kinderen bij wie het thuis mis is gegaan. Alle kinderen die bij Mirjam wonen of gewoond hebben, komen wel ergens terug in een van haar boeken.

Mirjam speelt ook accordeon in een band: Jula (www.jula.nl). Ze maken muziek op feesten of bij andere speciale gelegenheden.

Toon aanbod