Luistervoorbeeld

Ties en Trijntje op de boerderij

Auteur Yvon Jaspers
Spreker Yvon Jaspers
Speelduur 1u 34m 31s
€ 8,99

Beschrijving

Ties en Trijntje gaan logeren bij hun oom en tante. Die wonen op een boerderij, en daar is alles héél anders dan thuis! Ze hoeven niet meer te wachten tot het zeven uur is voor ze opstaan, en voor het eten praten hun oom en tante met God. En er is altijd wat leuks te doen. Ties mag de tractor besturen, en gaat autocrossen met zijn grote neef. Trijntje mag paardrijden, en in de moestuin uitkiezen wat ze gaan eten. Samen helpen ze de koeien melken en bouwen ze een fort van strobalen. Het wordt echt spannend als Ties en Trijntje een soort schatkaart vinden...

Details

ImprintPloegsma
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 6 juni 2015
ISBN 9789021675206
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 34m 31s
Bestandsgrootte 130 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yvon Jaspers

Yvon Jaspers (1973) is vooral bekend als presentatrice van het populaire KRO-programma Boer zoekt vrouw. Sinds ze in 1994 Het Klokhuis ging presenteren, heeft Yvon al tal van tv-programma’s op haar naam staan, als presentatrice én als actrice. Maar dat Yvon ook een goede observator, verteller en schrijfster is, weet niet iedereen.

Na columns voor Viva en Margriet, de kinderboeken over Sluup en Aria en het kookboek Spaghetti aan het plafond, verscheen in 2012 de vrolijke voorleesbundel Ties en Trijntje, geïnspireerd door haar eigen kinderen, Keesje en Tijl.
Yvon: ‘De verhalen gaan niet letterlijk over mijn gezin, maar mijn eigen kinderen hebben me natuurlijk wel op veel ideeën gebracht. Zij zijn ook degenen die Ties en Trijntje als eersten hebben leren kennen. Soms vinden ze dat de personages verdacht veel op hen lijken. Als ze grappig zijn of spannende dingen doen is dat een feest, maar bij kleine ruzietjes of stoute dingen willen ze van die vergelijking natuurlijk niks weten!’ Voorlezen vindt Yvon ontzettend belangrijk: ‘Ja, zonder verhaaltje gaan ze echt niet slapen, hoor! Voorlezen is een heel speciaal moment van de dag, dat is echt helemaal van ons. Hoe druk het leven soms ook is, voorlezen is heilig. En wat ik helemaal leuk vind als ‘voorlezer’, is als er in de verhalen ook af en toe naar de ouders geknipoogd wordt. Dat heb ik ook geprobeerd te doen in Ties en Trijntje.’
Na dit eerste boek schreef Yvon nog twee boeken over Ties en Trijntje: Ties en Trijntje in december en Ties en Trijntje op vakantie.

Toon aanbod