Luistervoorbeeld

De piraten van hiernaast

SerieDe piraten van hiernaast
Auteur Reggie Naus
Spreker Paul Passchier
Speelduur 1u 38m 57s
€ 8,99

Beschrijving

Op een dag hoort Michiel een hoop kabaal buiten. Als hij gaat kijken, gelooft hij zijn ogen niet: naast hun huis verrijst een houten bouwwerk dat nog het meest op een schip lijkt. Maar dat is nog niet eens het vreemdste. Zijn nieuwe buren zijn namelijk piraten! In de greppel rond hun huis zwemt een waakhaai, en eten doen ze met handen en dolk.

Michiel sluit al gauw vriendschap met Billy, de zoon van de piraten. Maar niet alle buurtbewoners zijn blij met de komst van het piratengezin...

Inhoud
1. Nieuwe buren
2. Landrotten
3. Bezoek van de politie
4. Het geluid van de zee
5. Hoog bezoek
6. De bibliotheek
7. Het piratenetentje
8. De inbrekers
9. De Piraten van Hiernaast

Details

ImprintPloegsma
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 8 oktober 2015
ISBN 9789021675480
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 38m 57s
Bestandsgrootte 136 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Reggie Naus

Reggie Naus (1973) bracht als kind uren door met tekenen en iedereen verwachtte dat hij later tekenaar zou worden. Maar toen hij bijna dertig was, wist hij nog steeds niet wat hij wilde worden als hij groot was...

Eigenlijk zou hij het liefst piraat zijn geworden, maar toen hij een keer aan boord van een schip in een storm terecht kwam is hij zo zeeziek geworden dat hij toch maar van gedachten veranderde. Jarenlang bleef hij op zoek, omdat je tenslotte maar één keer leeft en dan moet je ook iets doen wat je écht leuk vindt. Wat hij al die tijd het liefst deed was reizen en rondsnuffelen in oude boeken. Zijn hele woning is dan ook volgepropt met boeken.

Uiteindelijk kreeg hij steeds meer zin om zelf te schrijven. Eerst schreef hij een paar geschiedenisboeken voor volwassenen en werkte voor kranten en tijdschriften, maar eigenlijk wilde hij het liefst verhalen schrijven. Toen hij zich daar voor het eerst aan waagde, bleek hij dat zo leuk te vinden dat hij vanaf toen eigenlijk niets anders meer wilde. Hij heeft eindelijk ontdekt wat hij wil worden nu hij groot is.

Toon aanbod