Luistervoorbeeld

De club van lelijke kinderen

Auteur Koos Meinderts
Voorlezer Koos Meinderts
Speelduur 2u 40m 42s
€ 9,99

Beschrijving

Koos Meinderts leest voor: De club van lelijke kinderen. Een tijdloos verhaal voor jong en oud!

Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken. En daarmee begon voor Paul een groot avontuur...

Geniet van dit tijdloze luisterboek, voorgelezen door Koos Meinderts zelf!

Details

ImprintPloegsma
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 30 november 2019
ISBN 9789021680385
Taal Nederlands
Speelduur 2u 40m 42s
Bestandsgrootte 147 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Koos Meinderts
Koos Meinderts

Koos Meinderts (1953) is geboren in Den Haag en maakt in 1983 met Mooi meegenomen zijn debuut als schrijver voor kinderen. Inmiddels heeft hij ruim vijftig titels op zijn naam staan, waarvan een aanzienlijk aantal is vertaald, met name in het Duits. De meeste boeken worden geïllustreerd door zijn vrouw Annette Fienieg.

Naast kinderboeken schrijft Koos Meinderts ook voor volwassenen, alleen of in samenwerking met zanger/cabaretier Harrie Jekkers, met wie hij ook liedjes schrijft, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Vanaf 2005 dateert zijn samenwerking met Thijs Borsten, de man achter de 'oudervriendelijke kindermuziek' van muziektheater Trapperdetrap.

Koos Meinderts schrijft ook voor theater, met name musicals voor Hofplein Rotterdam, voorheen jeugdtheater Hofplein.

Toon aanbod