Luistervoorbeeld

Vergeet mij niet

Anne Franks vrienden en vriendinnen
Auteur Janny van der Molen
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 6u 31m 50s
€ 13,99

Beschrijving

Vriendschap was belangrijk voor Anne Frank, in het Achterhuis schreef ze brieven aan een niet-bestaande Kitty en dacht ze regelmatig aan vriendinnen als Jacqueline van Maarsen en Hannah Goslar. Maar van slechts een aantal vrienden is iets meer bekend. Wat is hun verhaal?
Janny van der Molen deed het afgelopen jaar uitgebreid onderzoek naar mensen als Peter Schiff, Helmut Silberberg, Juultje Ketellapper, Sanne Ledermann, Mary Bos en Peter van Pels en zet ze op zorgvuldige wijze in hun eigen recht, in plaats van ze alleen figuranten in het verhaal van Anne Frank te laten zijn.
Martijn van der Linden geeft net als bij 'Buiten is het oorlog' ook dit keer op integere wijze een gezicht aan alle personen. Aangevuld met foto's uit de collectie van de Anne Frank Stichting.

Details

ImprintPloegsma
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 1 maart 2022
ISBN 9789021683577
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 31m 50s
Bestandsgrootte 538 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Janny van der Molen

Janny van der Molen (1968) is geboren in het Friese Bergum (nu Burgum). Ze is journalist, theoloog en moeder van een dochter en een zoon. Jarenlang werkte ze in de communicatie en journalistiek. Nu stopt ze veel van haar energie en tijd in kinderboeken. Met haar verhalen wil de schrijfster kinderen graag betrekken bij de samenleving en inspireren om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Toon aanbod