De vroedvrouw van Venetië
De vroedvrouw van Venetië

De vroedvrouw van Venetië

Venetië, 1575. Vroedvrouw Hannah Levi heeft al heel wat baby’s gered met haar geheime kraamtechniek. De graaf van Padovani roept haar hulp in voor de riskante bevalling van zijn vrouw.

Auteur

Roberta Rich

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

9 uur 54 min

€ 14,99

Beschrijving

Venetië, 1575. Vroedvrouw Hannah Levi heeft al heel wat babys gered met haar geheime kraamtechniek. Op een nacht wordt ze te hulp geroepen door de graaf van Padovani. Zijn vrouw en kind dreigen tijdens de bevalling te bezwijken. Het is een gevaarlijk verzoek, want het is Joden bij pauselijk edict verboden christenen medische hulp te verlenen. Hannah stemt toe en vraagt een astronomisch bedrag voor haar diensten met het geld hoopt ze haar man Isaak vrij te kunnen kopen, die op Malta gevangen zit. Hannahs beslissing heeft grote gevolgen. Ze raakt verstrikt in een web van familievetes, verraad en hebzucht. Niet alleen haar eigen leven loopt gevaar, ook dat van de baby die zonder haar hulp dood geboren zou zijn. De schuwe Hannah komt tot daden die ze niet voor mogelijk had gehouden.

Details

Imprint

Uitgeverij Mozaïek

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

3 oktober 2018

ISBN

9789023956471

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 54 min

Bestandsgrootte

816 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Voordat Roberta Rich begon met schrijven was ze advocate. Haar debuut De vroedvrouw van Venetië werd een grote internationale besteseller, en ook de volgende twee delen van de trilogie werden zeer goed ontvangen.

Meer auteur Roberta Rich Bekijk alles

€ 14,99
De zoon van de vroedvrouw
€ 14,99
De vroedvrouw van de sultan
€ 14,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Waarom we logen

Waarom we logen

Karin Slaughter

€ 14,99