De spionne van Manhattan
De spionne van Manhattan
Nog geen fragment

De spionne van Manhattan

Laat je meeslepen door deze historische roman en reis mee langs gruizige huurkazernes en glamoureuze jazzclubsdie schokkende intriges verbergen.

Auteur

Roberta Rich

Spreker

Keja Kwestro

€ 14,99

Beschrijving

New York, 1939. In ‘De spionne van Manhattan’ van Roberta Rich heeft Giddy Brodsky geluk met haar baantje als sigarettenmeisje in een jazzclub in Manhattan, terwijl de Grote Depressie op zijn hoogtepunt is. Ze droomt ervan een cosmeticazaak te beginnen en de straatarme Lower East Side achter zich te laten, waar ze met haar familie woont sinds ze uit Rusland zijn gevlucht voor een groep Kozakken die hun dorp heeft platgebrand. Maar haar verleden haalt haar in wanneer ze de man herkent die haar familie verwoestte. Vastbesloten om antwoorden te krijgen roept ze de hulp in van de hoofdcommissaris van immigratie, die jacht maakt op dezelfde man. Hij vermoedt dat deze Rus betrokken is bij een moordcomplot en hij vraagt Giddy voor hem te werken als spionne. Ze raakt verstrikt in een internationale, politieke samenzwering die alles verandert wat ze ooit voor waar hield.

Details

Imprint

Mozaiek

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

20 juni 2024

ISBN

9789023962373

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Voordat Roberta Rich begon met schrijven was ze advocate. Haar debuut ‘De vroedvrouw van Venetië’ werd een grote internationale besteseller, en ook de volgende twee delen van de trilogie werden zeer goed ontvangen.

Meer auteur Roberta Rich Bekijk alles

De zoon van de vroedvrouw
€ 14,99
De vroedvrouw van de sultan
€ 14,99
De vroedvrouw van Venetië
€ 14,99