Achter de horizon
Achter de horizon

Achter de horizon

'Achter de horizon' is het derde en laatste deel in de indrukwekkende trilogie 'Grace O’Malley', over een moedige jonge Ierse vrouw die ondanks zware tegenslagen kracht vindt om opnieuw te beginnen.

Serie

Auteur

Ann Moore

Spreker

Jorien Zeevaart

Speelduur

17 uur 26 min

€ 14,99

Beschrijving

Grace O’Malley heeft haar man in de Ierse onafhankelijkheidsstrijd verloren. Zijzelf moest het door hongersnood geteisterde Ierland ontvluchten. Na een zware zeereis bereikt ze aan de andere kant van de oceaan de Nieuwe Wereld, waar ze een nieuw leven wil opbouwen voor zichzelf en haar kinderen.
Het leven voor Ierse immigranten in Manhattan is echter ondraaglijk zwaar. Grace besluit naar San Francisco te gaan; daar woont de kapitein die haar ooit ten huwelijk heeft gevraagd. Omwille van de kinderen wil ze zijn verzoek nu aannemen.
Bij aankomst blijkt de kapitein nergens te bekennen, en San Francisco is een gevaarlijke stad voor een vrouw alleen. Wanneer een arts haar een baan en woonruimte aanbiedt in zijn eigen huis, neemt Grace dat aanbod met beide handen aan. Dan keert eindelijk de kapitein terug. Als de plannen voor de bruiloft in een vergevorderd stadium zijn, ontdekt Grace dat ze haar verleden nog steeds niet definitief achter zich heeft kunnen laten. Zal ze ooit een echt nieuw begin kunnen maken?

Derde en laatste deel in een indrukwekkende trilogie over Grace O’Malley, een moedige jonge vrouw die ondanks zware tegenslagen kracht vindt om opnieuw te beginnen.

Details

Imprint

Mozaiek

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

13 december 2021

ISBN

9789023960713

Taal

Nederlands

Speelduur

17 uur 26 min

Bestandsgrootte

1436 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ann Moore is angliste. Zij schreef de trilogie Dochter van Ierland, Afscheid van Ierland en Achter de horizon.

Meer auteur Ann Moore Bekijk alles

Afscheid van Ierland
€ 14,99
Dochter van Ierland
€ 14,99

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Geniaal vitaal

Geniaal vitaal

Yael Adler

€ 14,99
Er hangt liefde in de lucht
€ 6,99
Oost west, thuis best

Oost west, thuis best

Cathy Bramley

€ 6,99
Van je familie moet je het hebben
€ 6,99