Luistervoorbeeld

Lang leve de liefde

Auteur Jill Mansell
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 10u 43m 13s
€ 12,99

Beschrijving

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler, die op de vlucht is voor de gevolgen van zijn roem. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen.

Maar waarom is het voor haar dan zo belangrijk hoe Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend die altijd voor klaarstaat, daarover denkt?

Lang leve de liefde is de nieuwe roman van Jill Mansell, auteur van bestsellers als Je bent geweldig en Rozengeur en zonneschijn. Het is een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes.

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 29 april 2016
ISBN 9789024574933
Taal Nederlands
Speelduur 10u 43m 13s
Bestandsgrootte 589 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘De boeken van Jill Mansell zijn de perfecte keuze voor de honeymoon: grappig, romantisch en goed geschreven. ’ (Bruid & bruidegom)

Over de auteur
Photo Jill Mansell
Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken.

In 2015 verscheen de twintigste (!) roman van Jill Mansell: Je bent geweldig.

Toon aanbod