Luistervoorbeeld

Mevrouw Todd gaat binnendoor

King of the Road
SerieKing of the Road
Auteur Stephen King
Voorlezer Bart Schoones
Speelduur 1u 6m 5s
€ 2,99

Beschrijving

Ophelia Todd is anders dan de gewone zomergasten. Ze is bijzonder: ze houdt echt van Castle Rock en de bewoners en ze heeft de oude Homer er weer bovenop geholpen toen hij zijn vrouw verloor. Homer houdt een beetje van haar en hij rijdt graag met haar mee in haar mooie, snelle auto. Er gebeurt alleen iets vreemds met Mevrouw Todd als ze het gaspedaal van haar auto diep intrapt...

Mevrouw Todd gaat binnendoor is eerder gepubliceerd in Duistere Krachten, De Schnabbel en Het spiegelbeeld van de maaier.

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 29 oktober 2007
ISBN 9789024582624
Taal Nederlands
Speelduur 1u 6m 5s
Bestandsgrootte 66 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Stephen King
Stephen King

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. In 2015 ontving King de prestigieuze National Medal of Arts (NEA) uit handen van president Barack Obama. De NEA’s worden elk jaar uitgereikt door het Witte Huis en de National Endowment for the Arts. Het is de hoogste onderscheiding die een kunstenaar kan krijgen voor zijn bijdrage aan de schone kunsten in de Verenigde Staten.

Toon aanbod