Luistervoorbeeld

Vet goed

Luister en huiver!
Auteur Stephen King
Voorlezer Bart Schoones
Speelduur 1u 19m 4s
€ 2,99

Beschrijving

Is het niet goed om af en toe ongezond te eten?
Vet goed!


Als Richard Sifkitz naar zijn huisarts gaat voor controle, blijkt zijn cholesterolgehalte gevaarlijk hoog te zijn. Hij doet wat zoveel snacks etende luie dertigers doen: hij koopt een hometrainer. Hij beschildert de muur en begint te fietsen, fantaserend dat hij in een rustige bomenlaan rijdt. Maar al snel beginnen fantasie en werkelijkheid door elkaar te lopen en komt Richard erachter dat te gezond willen worden ook heel gevaarlijk kan zijn...

Stephen King keert in Vet goed terug bij zijn vertrouwde thematiek: een alledaags voorwerp raakt bezield met buitengewone krachten en een vertrouwde situatie verwordt tot een griezelige koorstdroom.

De pilot in een serie spannende luisterverhalen van de hand van King.

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 16 maart 2007
ISBN 9789024582662
Taal Nederlands
Speelduur 1u 19m 4s
Bestandsgrootte 73 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Iedere zin is precies afgewogen, ieder woord goed gekozen, iedere gedachtesprong onafwendbaar.' (Booklist)

'In de klassieke King-traditie is dit een verhaal dat laat zien dat zelfs zoiets gewoons als een hometrainer nog een duistere kant kan hebben.' (Publishers Weekly)

Over de auteur
Photo Stephen King
Stephen King

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. In 2015 ontving King de prestigieuze National Medal of Arts (NEA) uit handen van president Barack Obama. De NEA’s worden elk jaar uitgereikt door het Witte Huis en de National Endowment for the Arts. Het is de hoogste onderscheiding die een kunstenaar kan krijgen voor zijn bijdrage aan de schone kunsten in de Verenigde Staten.

Toon aanbod