Helemaal het einde
Helemaal het einde

Helemaal het einde

Zangeres Roxy heeft een droomleven. Tot ze instort en terug moet naar haar ouders op het platteland...

'Helemaal het einde' van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.

Auteur

Lisette Jonkman

Spreker

Ella Bellsz

Speelduur

14 uur 11 min

€ 9,99

Beschrijving

Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.

De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.

Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.

Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Details

Imprint

Luitingh-Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

12 juni 2018

ISBN

9789024583553

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 11 min

Bestandsgrootte

806 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lisette Jonkman (1988) is schrijfster en columniste, onder andere voor het vrouwentijdschrift Viva. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit, ofwel romantische en grappige feelgoodromans.

Na de scheiding van haar ouders verhuisde Jonkman met haar moeder naar Groningen. Na de havo volgde ze een jaar de opleiding sociaal juridische dienstverlening in Groningen. Al snel bleek dat niets voor haar te zijn en koos ze een opleiding die beter bij haar paste: journalistiek aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. In 2011 behaalde ze haar diploma.

In mei 2011 won Lisette met haar manuscript Glazuur de Chicklit-schrijfwedstrijd van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. In juni 2013 verscheen Verkikkerd en in november 2013 besloot ze fulltime te gaan schrijven.

Meer auteur Lisette Jonkman Bekijk alles

Volgens het boekje

Volgens het boekje

Lisette Jonkman

€ 5,95
Tien voor twaalf

Tien voor twaalf

Lisette Jonkman

€ 2,99
Tussen de regels

Tussen de regels

Marijke Vos, Susan Muskee

€ 5,95
Aanbieding Te grazen

Te grazen

Lisette Jonkman

€ 4,99 € 2,49