Luistervoorbeeld

Helemaal het einde

Zangeres Roxy heeft een droomleven. Tot ze instort en terug moet naar haar ouders op het platteland...
Auteur Lisette Jonkman
Voorlezer Ella Bellsz
Speelduur 14u 11m 46s
€ 9,99

Beschrijving

Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.

De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.

Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.

Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Details

ImprintLuitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 12 juni 2018
ISBN 9789024583553
Taal Nederlands
Speelduur 14u 11m 46s
Bestandsgrootte 806 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Lisette Jonkman
Lisette Jonkman

Lisette Jonkman (1988) is schrijfster en columniste, onder andere voor het vrouwentijdschrift Viva. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit, ofwel romantische en grappige feelgoodromans.

Na de scheiding van haar ouders verhuisde Jonkman met haar moeder naar Groningen. Na de havo volgde ze een jaar de opleiding sociaal juridische dienstverlening in Groningen. Al snel bleek dat niets voor haar te zijn en koos ze een opleiding die beter bij haar paste: journalistiek aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. In 2011 behaalde ze haar diploma.

In mei 2011 won Lisette met haar manuscript Glazuur de Chicklit-schrijfwedstrijd van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. In juni 2013 verscheen Verkikkerd en in november 2013 besloot ze fulltime te gaan schrijven.

Toon aanbod