Luistervoorbeeld

De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre

SerieHerre deel 2
Auteur Marte Jongbloed
Spreker Marte Jongbloed
Speelduur 5u 47m 23s
€ 9,99

Beschrijving

De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre van Marte Jongbloed is het supergrappige vervolg op De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat is getipt door de Nederlandse Kinderjury en bekroond is met de Pluim van de Senaat.

Silke, de moeder van Herre, is helemaal in de ban van een vreselijke man, Wallis. Ze is zo van hem gecharmeerd dat ze nauwelijks nog op Herre let. Herre vertrouwt Wallis voor geen cent. Wat wil die walgelijke man eigenlijk van zijn moeder? Voor het te laat is moet Herre naar de Noordpool om zijn verdwenen vader te vinden. Zonder dat zijn moeder het weet, begint hij aan een gevaarlijke zoektocht. Hij kan de hulp van zijn oude buurman goed gebruiken, maar waar is meneer Teunissen gebleven? En lukt het hem om zijn vader op tijd te vinden?

Details

ImprintLS Amsterdam
UitgeverLuitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 4 december 2018
ISBN 9789024584604
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 47m 23s
Bestandsgrootte 318 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'

'Spannend en humoristisch fantasieverhaal.'

' - NBD Biblion


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marte Jongbloed

Marte Jongbloed (1970) heeft de Toneelacademie en de pabo gevolgd. Ze lijkt stiekem wel een beetje op Herres moeder Silke, uit De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre. Toch heeft Marte, heel avontuurlijk, met haar man en drie kinderen een paar jaar in Jemen gewoond. Nu woont ze met haar gezin in Den Haag, geeft ze toneelles op een Internationale school en schrijft ze jeugdboeken en toneelteksten.

Toon aanbod