Luistervoorbeeld

De winter van de heks

SerieWinternacht deel 3
Auteur Katherine Arden
Spreker Esther Floor
Speelduur 14u 48m 30s
€ 14,99

Beschrijving

De winter van de heks is het magische slotdeel van Katherine Ardens Winternacht-trilogie over de dappere Vasilisa.

Een meisje kan het verschil maken… Moskou brandt, en haar inwoners zoeken naar antwoorden – vooral naar iemand die ze de schuld kunnen geven. Vasilisa, een meisje met buitengewone gaven, moet vluchten voor haar leven; ze wordt achtervolgd door zij die haar magie de schuld geven van hun tegenspoed.

Maar dan keert een wraakzuchtige demon terug, sterker dan ooit. En hij is vastbesloten de wereld in chaos te doen storten, samen met verschillende bondgenoten onder de mensen en geesten.

Het lot van de mensheid en de magische wezens die hen omringen, ligt in de handen van Vasya. Maar ze kan ze misschien niet allemaal redden.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 5 december 2019
ISBN 9789024586493
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 48m 30s
Bestandsgrootte 813 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'

'Het levendige verhaal heeft een sterke plot waarin thema's als feminisme, maar ook magie en folklore heel boeiend zijn verwerkt en eindigt met een op alle fronten mooie ontknoping. Daarom niet alleen boeiend voor oudere tieners, maar ook voor (jonge) volwassenen.'

' - Biblion


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Katherine Arden

Katherine Arden studeerde in Moskou en specialiseerde zich later in Franse en Russische literatuur. Ze werd internationaal bekend met de Winternacht-trilogie, waarmee ze de ‘kou’ in Moskou bracht. Het eerste boek uit de reeks, De Beer en de Nachtegaal werd in 2017 genomineerd voor beste debuut en beste fantasyboek bij de Goodreads Choice Awards. Het langverwachte slotdeel, De Winter van de Heks verschijnt in het najaar van 2019.

Toon aanbod