Luistervoorbeeld

Het Rosie effect

Auteur Graeme Simsion
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 12u 12m 38s
€ 12,99

Beschrijving

Het Echtgenote Project is succesvol afgerond: Don en Rosie zijn getrouwd en wonen in New York. Nu staat ze een nieuwe uitdaging te wachten: Rosie is zwanger.

De autistische Don stort zich met een grondige toewijding op alles wat te maken heeft met baby’s. Binnen de kortste keren is hij een expert, maar door zijn ongewone stijl komt hij in de problemen.

Daarnaast is Don vast van plan het huwelijk van Gene en Claudia te redden. En hij moet Lydia, de maatschappelijk werkster die op hem let na een akkefietje in de speeltuin, te vriend zien te houden. Don heeft het zo druk dat hij het belangrijkste bijna mist: hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat zij hem het meest nodig heeft.

Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie project, dan mag je Het Rosie effect niet missen!

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 19 november 2015
ISBN 9789024586578
Taal Nederlands
Speelduur 12u 12m 38s
Bestandsgrootte 671 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Graeme Simsion
Graeme Simsion

De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. De filmrechten zijn verkocht aan Sony Pictures. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion is getrouwd en heeft twee kinderen.

Toon aanbod