Luistervoorbeeld

Het Rosie effect

Auteur Graeme Simsion
Spreker Sander de Heer
Speelduur 12u 12m 38s
€ 12,99

Beschrijving

Don Tillman is en Rosie Jarman zijn terug
Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie Project, dan mag je Het Rosie Effect niet missen!
Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene, zijn schuinsmarcherende beste vriend uit Australië komt, heeft Rosie nieuws: ze is zwanger.
Op zijn geheel eigen wijze verwerft de autistische Don in no time alle kennis over vader worden. Maar zijn oude zwakheden komen weer boven en brengen hem in de problemen. Terwijl hij opgaat in het perfectioneren van alle praktische details, verliest hij zijn emoties totaal uit het oog. Hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat ze hem het hardste nodig heeft.
De Australiër Graeme Simsion is de auteur van de internationale bestseller Het Rosie Project. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion werkte als consultant voor hij fulltime schrijver werd.

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 19 november 2015
ISBN 9789024586578
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 12m 38s
Bestandsgrootte 671 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Graeme Simsion

De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. De filmrechten zijn verkocht aan Sony Pictures. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion is getrouwd en heeft twee kinderen.

Toon aanbod