Luistervoorbeeld

Tegendraads

SerieJack Reacher
Auteur Lee Child
Spreker Ron Brandsteder
Speelduur 6u 38m 19s
€ 9,99

Beschrijving

Hook Hobie dankte zijn hele leven aan een geheim van bijna dertig jaar oud...

Jack Reacher is als klusjesman in volstrekte anonimiteit neergestreken in Key West, Florida. Het bevalt hem dan ook helemaal niet dat privédetective Costello navraag naar hem doet. Wanneer Costello even later vermoord wordt aangetroffen, beseft Reacher dat het weer tijd is om op te stappen. Maar twee vragen zitten hem dwars: wie is Costello’s opdrachtgeefster, de geheimzinnige mevrouw Jacob? En wat is haar link met Hook Hobie, een levensgevaarlijke oplichter?

Wanneer Reacher het spoor volgt, geholpen door de slimme en mooie Jodie, wordt steeds duidelijker dat de inzet hoog is: de broodwinning van een hele gemeenschap...

Lee Child heeft met zijn hoofdpersoon Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan.

Ron Brandsteder is een verklaard fan van de Reacher-serie: “Ik heb alle 15 boeken gelezen, en ik vind Jack Reacher zo’n heerlijk ouderwetse held, ik zou hem zelf wel willen zijn. Ik ben zelfs zover gegaan dat ik zijn schoenen, Joseph Cheaneys, heb gekocht, zodat ik in ieder geval een beetje in zijn voetsporen kan treden.”

Details

ImprintLS Amsterdam
UitgeverLuitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789024586592
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 38m 19s
Bestandsgrootte 203 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lee Child

Lee Child (1954) (auteur van o.a. Lokaas, Jachtveld, De bezoeker, De rekening en Achtervolging) is geboren in Engeland maar woont al jaren in de Verenigde Staten. Child heeft met zijn Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan. In 2013 ontving Lee Child de prestigieuze Diamond Dagger Award voor zijn Jack Reacher-serie.

Toon aanbod