Luistervoorbeeld

Plezier in je werk

30 manieren om weer verliefd te worden op je werk
Auteur Bruce Daisley
Spreker Roel Fooij
Speelduur 8u 36m 33s
€ 12,99

Beschrijving

Door alle technologische ontwikkelingen zijn we 24/7 bereikbaar en verandert onze werk- en leefomgeving en de manier waarop we communiceren. Deze veranderingen zouden ons productiever en creatiever moeten maken, maar zorgen er vaak voor dat we inefficiënt werken, ons gejaagd voelen en zelfs een burn-out krijgen. Zijn lunchpauzes daadwerkelijk nuttig? Kunnen teamprestaties verbeterd worden door simpelweg het koffiezetapparaat te verplaatsen? En wat is een monnikenochtend en waarom zweren mensen erbij?

In dertig korte hoofdstukken laat Plezier in je werk zien hoe we verandering in ons werk en leven kunnen aanbrengen. Op een heldere en aanstekelijke manier biedt Plezier in je werk inspiratie, inzicht en praktische, down-to-earth antwoorden: #Iedereenmetplezieraanhetwerk!

Details

ImprintLS Amsterdam
UitgeverLuitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 19 april 2019
ISBN 9789024586936
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 36m 33s
Bestandsgrootte 709 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'

'Bruce Daisley, de Europese baas van Twitter, schreef een boek: Plezier in je werk, met dertig tips die simpel lijken, maar veel verschil maken.'

' - Telegraaf

'

‘Bruce Daisley is op een missie om het bedrijfsleven te veranderen.’

' - The Times


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Bruce Daisley

Bruce Daisley is de Europese Vice-President van Twitter, en maakt de #1 podcast Eat Sleep Work Repeat, om te onderzoeken hoe hij het plezier op zijn werkvloer kon terugbrengen. Hij staat al 4 jaar op rij op de Evening Standard’s Most Influential Londoners.

Toon aanbod