Verslingerd
Verslingerd

Verslingerd

Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde

Lucy's relatie staat onder druk, haar social media-verslaving speelt steeds meer op, haar blog vraagt veel aandacht en dan nog familie en vrienden. Ze moet prioriteiten stellen.

Auteur

Lisette Jonkman

Spreker

Donna Vrijhof

Speelduur

12 uur 14 min

€ 9,99

Beschrijving

Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde. Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk?

Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Details

Imprint

LS Amsterdam

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

22 februari 2015

ISBN

9789024589135

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 14 min

Bestandsgrootte

1346 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lisette Jonkman (1988) is schrijfster en columniste, onder andere voor het vrouwentijdschrift Viva. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit, ofwel romantische en grappige feelgoodromans.

Na de scheiding van haar ouders verhuisde Jonkman met haar moeder naar Groningen. Na de havo volgde ze een jaar de opleiding sociaal juridische dienstverlening in Groningen. Al snel bleek dat niets voor haar te zijn en koos ze een opleiding die beter bij haar paste: journalistiek aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. In 2011 behaalde ze haar diploma.

In mei 2011 won Lisette met haar manuscript Glazuur de Chicklit-schrijfwedstrijd van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. In juni 2013 verscheen Verkikkerd en in november 2013 besloot ze fulltime te gaan schrijven.

Meer auteur Lisette Jonkman Bekijk alles

Te grazen

Te grazen

Lisette Jonkman

€ 4,99
Kort en klein

Kort en klein

Marijke Vos, Lisette Jonkman

€ 4,95
Langste. Kerst. Ooit.

Langste. Kerst. Ooit.

Lisette Jonkman

€ 14,99
Onverbeterlijk

Onverbeterlijk

Lisette Jonkman

€ 4,99

Meer spreker Donna Vrijhof Bekijk alles

Vurig

Vurig

Jennifer L. Armentrout

€ 14,99
IJskoud

IJskoud

Jennifer L. Armentrout

€ 14,99
Het hotel in de wolken
€ 5,99
Bridget Jones' baby: de dagboeken
€ 7,99