Luistervoorbeeld

Verslingerd

Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde
Auteur Lisette Jonkman
Voorlezer Donna Vrijhof
Speelduur 12u 14m 50s
€ 9,99

Beschrijving

Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde. Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk?

Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 22 februari 2015
ISBN 9789024589135
Taal Nederlands
Speelduur 12u 14m 50s
Bestandsgrootte 1346 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Lisette Jonkman
Lisette Jonkman

Lisette Jonkman (1988) is schrijfster en columniste, onder andere voor het vrouwentijdschrift Viva. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit, ofwel romantische en grappige feelgoodromans.

Na de scheiding van haar ouders verhuisde Jonkman met haar moeder naar Groningen. Na de havo volgde ze een jaar de opleiding sociaal juridische dienstverlening in Groningen. Al snel bleek dat niets voor haar te zijn en koos ze een opleiding die beter bij haar paste: journalistiek aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. In 2011 behaalde ze haar diploma.

In mei 2011 won Lisette met haar manuscript Glazuur de Chicklit-schrijfwedstrijd van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. In juni 2013 verscheen Verkikkerd en in november 2013 besloot ze fulltime te gaan schrijven.

Toon aanbod