Luistervoorbeeld

De laatste stem

Auteur Graham Moore
Spreker Esther Floor
Speelduur 11u 27m 53s
€ 14,99

Beschrijving

Wanneer Jessica Silver, erfgename van een vastgoedfortuin, vermist raakt en al het bewijs in de richting van haar Afro-Amerikaanse leraar Bobby Nock wijst, lijkt zijn veroordeling onvermijdelijk. Toch weet jurylid Maya Seale het vonnis van een van de meest sensationele zaken van het decennium te beïnvloeden. De uiteindelijke beslissing om Bobby Nock vrij te spreken zal elk jurylid de rest van hun leven achtervolgen.

Tien jaar later wordt er een documentaire over de oude zaak gemaakt, precies op het moment dat Maya zelf van moord wordt beschuldigd. De zaak blijkt nog lang niet gesloten te zijn. Kan ze daarmee haar eigen onschuld bewijzen?

Terwijl het hedendaagse onderzoek naar de moord zich ontvouwt, vertellen de juryleden individueel het verhaal achter de gebeurtenissen die zich tien jaar geleden voltrokken tijdens de beraadslaging.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 20 mei 2020
ISBN 9789024591695
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 27m 53s
Bestandsgrootte 630 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Graham Moore is een New York Times bestseller auteur en Academy Award winnende scriptschrijver. Hij is het best bekend van zijn eerste roman The Sherlockian en de film The Imitation Game waarvan hij het script schreef. Deze film won vele awards, waaronder een Oscar voor best geschreven script.

Graham Moore gaf bij de Oscar-uitreiking een inspirerende, veelbekeken speech: “Stay weird, stay different”.

Toon aanbod