Onder druk
Onder druk

Onder druk

Rekenwonder dr. Lucas Page wordt door de FBI ingeschakeld als een reeks dodelijke explosies New York op haar grondvesten doet schudden. Aan hem om de dader op te sporen.

Serie

Lucas Page deel 2

Auteur

Robert Pobi

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

12 uur 6 min

€ 14,99

Beschrijving

Op een privégala van een techbedrijf in het iconische Guggenheim Musuem doodt een gigantische explosie 702 aanwezigen, terwijl het gebouw grotendeels intact blijft. Een explosie met zulke precisie is geen ongeluk, en dus schakelt de FBI iedereen in die ze kunnen vinden. Maar de grote hoeveelheid slachtoffers zet druk op de middelen van het bureau. Waren alle 702 slachtoffers op de verkeerde plek op de verkeerde tijd, of was slechts één iemand het doelwit en waren 701 anderen ongelukkige omstanders? Zoveel dossiers doornemen betekent een gigantische hoeveelheid data, en dus is er voor Brett Kehow, de special agent aan het hoofd van de FBI-divisie van Manhattan, maar één oplossing: meer rekenkracht. Dr. Lucas Page, astrofysicus, professor en voormalig FBI-agent, heeft de unieke gave om dit probleem op te lossen – hij kan een plaats delict visualiseren alsof hij een omstander was, en ongelofelijke hoeveelheden data in een handomdraai in zijn hoofd verwerken. Page wil niks meer te maken hebben met de FBI, maar nu zijn stad onder vuur ligt en de veiligheid van zijn familie in het geding komt, besluit hij toch achter de moordenaar aan te gaan voordat die weer kan toeslaan.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

29 december 2020

ISBN

9789024592753

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 6 min

Bestandsgrootte

664 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Robert Pobi woont en werkt het grootste deel van het jaar in een hutje bij een bergmeer. Zijn favoriete auteurs zijn o.a. Thomas Harris en Michael Crichton.

Meer auteur Robert Pobi Bekijk alles

Stad van glas

Stad van glas

Robert Pobi

€ 14,99

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99