Luistervoorbeeld

De Achtste Rune

SerieRune deel 1
Auteur Adrian Stone
Spreker Frank Rigter
Speelduur 11u 36m 4s
€ 14,99

Beschrijving

De Achtste Rune is het eerste deel van Adrian Stone’s fantasy-tweeluik Rune. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en werkt inmiddels aan zijn derde grote serie, Magycker. Marak Viervinger, de held van Stone’s Duivel-trilogie, is niet meer. Maar de informatie in zijn Nagelaten Vertellingen biedt de meedogenloze Godkeizer van het naargeestige Kadish een unieke kans. Met de kennis uit de geschriften van Marak is het namelijk mogelijk de almachtig makende Achtste Rune te ontsluiten, en dan zal hij onoverwinnelijk zijn. Een jonge Runenpriester en een zwaardmeester krijgen opdracht het boek in Carolia te stelen, een vrijwel onmogelijke taak. Tegelijkertijd wordt Serina, een jonge priesteres uit Carolina, door Runenpriesters gevangengenomen. Haar wacht een periode van kwelling en ellende in het verschrikkelijke Zusterschaphuis, waar ze op vernederende wijze kennismaakt met de Godkeizer, de tiran wiens macht verder reikt dan men ooit heeft kunnen vermoeden.... ‘Het magnifieke einde laat me verlangen naar boek twee. Adrian Stone heeft zichzelf overtroffen.’ Magic Tales over De Achtste Rune

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 8 april 2021
ISBN 9789024596133
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 36m 4s
Bestandsgrootte 956 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Adrian Stone

Adrian Stone (1958) is een schrijver van fantasyboeken, uitgegeven door Luitingh-Sijthoff, de toonaangevende uitgever op dit gebied in Nederland en Vlaanderen, met namen als Stephen King, Dan Brown, George R.R. Martin (Game of Thrones) en Robin Hobb.

Adrian Stone is de grootste Nederlandse fantasy-auteur van het moment. Stone’s boeken worden gelezen door een breed publiek, van jong tot oud. Niet alleen door verstokte fantasy-liefhebbers, maar ook door mensen die geen affiniteit met het genre dachten te hebben.

Toon aanbod