Luistervoorbeeld

De Eerste God

SerieRune deel 2
Auteur Adrian Stone
Spreker Frank Rigter
Speelduur 11u 32m 50s
€ 14,99

Beschrijving

De Eerste God is het tweede en laatste deel van Adrian Stone’s fantasy-tweeluik Rune. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en werkt inmiddels aan zijn derde grote serie, Magycker. De waanzinnige Godkeizer van Kadish regeert met meedogenloze hand en benut ten volle de ongekende macht die de Achtste Rune hem verschaft. Terwijl hij zijn duivelse plannen in werking zet, vloeit een dodelijke mist uit de boomtempel over het Caroliaanse schiereiland – een nevel die het leven op beide continenten dreigt te vernietigen. Intussen worstelt de Runenpriester Ghelan met zijn pas verworven krachten en ziet hij zich voor een wanhopige keuze gesteld. Ook Serina, priesteres en haremdame, wordt meegesleurd in de nietsontziende wedloop tussen machtshonger en overlevingsdrang. Een wedloop die zelfs de godenwereld niet onberoerd laat. ‘Rune combineert klassieke fantasy met hedendaagse maatschappelijke thema’s. De plot wordt gedragen door levensechte personages en een boeiende setting.’ Fantasywereld.nl

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 8 april 2021
ISBN 9789024596140
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 32m 50s
Bestandsgrootte 951 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Adrian Stone

Adrian Stone (1958) is een schrijver van fantasyboeken, uitgegeven door Luitingh-Sijthoff, de toonaangevende uitgever op dit gebied in Nederland en Vlaanderen, met namen als Stephen King, Dan Brown, George R.R. Martin (Game of Thrones) en Robin Hobb.

Adrian Stone is de grootste Nederlandse fantasy-auteur van het moment. Stone’s boeken worden gelezen door een breed publiek, van jong tot oud. Niet alleen door verstokte fantasy-liefhebbers, maar ook door mensen die geen affiniteit met het genre dachten te hebben.

Toon aanbod