Met een beetje geluk
Met een beetje geluk

Met een beetje geluk

Met een beetje geluk is de nieuwe feelgoodknaller van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven en Plankenkoorts.

Auteur

Tamara Haagmans

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

8 uur 34 min

€ 12,99

Beschrijving

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden. Voor Tamara Haagmans is schrijven net als ademen: ze doet het al haar hele leven. Haar onverbeterlijke romantische inslag zie je altijd terug in haar verhalen. Met haar debuut. De mooiste dag van je leven veroverde ze de harten van menig feelgoodlezer.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

17 juli 2021

ISBN

9789024596270

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 34 min

Bestandsgrootte

471 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Voor Tamara Haagmans (1980) uit Heerlen is schrijven net als ademen: ze doet het al haar hele leven. Na heel veel oefenen, doorzetten en diverse deelnames aan schrijfwedstrijden, kwam ze bij LS terecht. Haar onverbeterlijke romantische inslag zie je altijd terug in haar verhalen. Je kunt Tamara altijd wakker maken voor een goed boek, voor sushi óf wanneer ze een nieuwe jurk mag uitzoeken, want je zult haar nooit in een broek zien. Tamara Haagmans woont samen met de liefdes van haar leven: haar man en zoon – en haar boekenkast.

Meer auteur Tamara Haagmans Bekijk alles

De stoute schoenen

Tamara Haagmans

€ 4,99

Laat het los

Tamara Haagmans

€ 4,99
Uit onverwachte hoek

Uit onverwachte hoek

Tamara Haagmans

€ 14,99
De vlam in de pan

De vlam in de pan

Tamara Haagmans

€ 4,99

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Opgeschud

Opgeschud

Lianne Reijntjes

€ 12,95
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 16,99

Het Middernachtspel

Caroline Mitchell

€ 9,99

Gelukkig in Clover Cottage

Christie Barlow

€ 14,99