Eén depresso, alsjeblieft
Eén depresso, alsjeblieft

Eén depresso, alsjeblieft

Eén depresso, alsjeblieft is het eerste deel van de feelgoodserie De koffiesalon van Marloes Berghege. Perfect leesvoer voor de lezers van Lisette Jonkman en Marijke Vos.

Serie

Auteur

Marloes Berghege

Spreker

Lotte Horlings

Speelduur

2 uur 15 min

€ 9,99

Beschrijving

Hanneke is een dertiger die ogenschijnlijk haar leven op de rit heeft. Ze werkt als lerares Engels, heeft een relatie met Job (een totale hunk die niet zou misstaan in een serie als De Bachelor), woont samen met haar beste vriendin Josje en doet iedere vrijdag aan yoga. Ze zou blij moeten zijn, maar waarom voelt haar werk dan als een marteling, wordt Job met de dag saaier en gaat ze nog liever naar de tandarts dan naar yoga? Hanneke piekert zich rot wat te doen met haar leven, maar komt niet in actie, totdat het leven dat voor haar doet. Door een reeks aan gebeurtenissen verliest ze alles en is niets meer zeker. Wat nu? Ze is per slot van rekening al eenendertig. Dat is bijna veertig! Gelukkig biedt een baan bij een koffiesalon uitkomst. Niet echt haar droombaan, maar wat moet ze dan? Eén depresso, alsjeblieft. “Wat een geweldige serie met geweldige humor. Ik vloog erdoorheen en heb meerdere malen hardop zitten lachen! Marloes schrijft luchtig en fris, met precies de juiste hoeveelheid scherpte. Wees gewaarschuwd: als je aan deze serie begint, is het onmogelijk om weg te leggen.” Susan Muskee “Hilarisch, luchtig en soms pijnlijk herkenbaar. Een aanwinst voor de Nederlandse feelgood!” Marijke Vos “Dit boek is een feestje!” Lisette Jonkman

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

9 juli 2021

ISBN

9789024597482

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 15 min

Bestandsgrootte

186 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marloes Berghege (1986) is schrijfster en woont en werkt in Amsterdam. Ze schrijft voor diverse bladen en was betrokken bij verschillende boeken als ghostwriter (onder andere The Self-Made Guide van Emilie Sobels en DRUKS van Francien Regelink). Haar humor en scherpte klinken door in alles wat ze schrijft. Ze debuteerde in 2021 met haar succesvolle feelgoodserie De koffiesalon. Niemand mag met kerst alleen zijn is haar nieuwste feelgood.

Meer auteur Marloes Berghege Bekijk alles

De kerstspecial

De kerstspecial

Marloes Berghege

€ 4,99
Niemand mag met kerst alleen zijn
€ 9,99
Puur zakelijk

Puur zakelijk

Marloes Berghege

€ 14,99
Een kopje geluk

Een kopje geluk

Marloes Berghege

€ 9,99

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Pip en Zilver - Avontuur in Parijs
€ 9,95
De verborgen bibliotheek van Warschau
€ 14,99

Tijden van amandelbloesem

Carmen Bellmonte

€ 11,99
Eilandliefde

Eilandliefde

Reina Crispijn

€ 14,99